"ΔΑΝΑΟΣ" Άργος

Ελληνικά
Body: 

Ο Σύλλογος Αργείων "ΔΑΝΑΟΣ" ιδρύθηκε το 1896 στο 'Αργος της Πελοποννήσου. Η μετάδοση της συναυλίας πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 2011. Το ΒΙΝΤΕΟ της μετάδοσης καθώς και πρόσθετες πληροφορίες θα βρείτε στην ακόλουθη σελίδα ενημέρωσης που κάλυψε όλο το γεγονός.

Αίθουσα Συλλόγου Αργείων ΔΑΝΑΟΣ
ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ 9ης Ιανουαρίου 2011, 18:30 ΕΕΤ (UTC+3)

Σελίδα Ενημέρωσης
Τελευταία ενημέρωση 31/1/2011 5:42:37 μμ

Το κτίριο της συναυλίας (φωτογραφία 8/1/2011):

Το ιστορικό κτίριο του Συλλόγου Αργείων Δαναός είναι ίσως από τα σημαντικότερα μνημεία της πόλης. O σύλλογος
ιδρύθηκε το 1894 και η ονομασία του σχετίζεται με το μύθο του Δαναού, η δε ιστορία του με τον συνταγματάρχη Ιφικράτη Κοκκίδη. Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει έργα Bach, Cimarosa, Chopin, Traeg, Ravel, Verdi, Strauss, Bizet, Θοδωράκη και Χατζιδάκι. Την εισήγηση της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Π. Καράμπελας Σγούρδας, Μουσικολόγος-Μουσικοκριτικός.

Συντελεστές της συναυλίας :

Κατερίνα Μακρή, Υψίφωνος
Γεωργία Λαζαρίδου, Πιάνο

Στέφανος Τασκάρης, Πιάνο
Πέτρος Στεργιόπουλος, Φλάουτο

 

    Το βίντεο της μετάδοσης μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην διεύθυνση: http://connect.ea.gr/p91621518/

(Σημείωση : Το ακόλουθο βίντεο αποτελεί αναπαραγωγή της μετάδοσης όπως αυτή κατεγράφη στον εξυπηρετητή του προγράμματος “Εξ Αποστάσεως Μουσική Αγωγή”. Η ροή αυτού του βίντεο (εικόνα και ήχος) είναι αυτή που εστάλη από τον υπολογιστή-πομπό στον εξυπηρετητή και ενδέχεται να διαφέρει από αυτήν με την οποία ο εκάστοτε χρήστης το παρακολούθησε απ'ευθείας. Αυτό σχετίζεται με παράγοντες όπως η εκάστοτε ταχύτητα του δικτύου του χρήστη, τη διαθεσιμότητα πόρων του υπολογιστή του καθώς και τις τεχνικές δυνατότητές του).

 

Date: 
Κυριακή, 9 January, 2011